Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα τιμήσει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Δαμάστα

Η διοίκηση του ΟΦΗ αποδέχθηκε την πρόσκληση από την ομάδα της Δαμάστας, προκειμένου να συμμετάσχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η περιοχή για την σπουδαία αντιστασιακή της δράση και την εκτέλεση 30 κατοίκων, απο τα Γερμανικά στρατεύματα, στον πόλεμο του ’40.

Όπως ενημέρωσε η κρητική ΠΑΕ, που στηρίζει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες, που έχουν να κάνουν με την ιστορία του νησιού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης, θα γίνει και ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή (19/8) στις 5.30 στο γήπεδο της Δαμάστας, στο οποίο θα συμμετάσχει μια ομάδα του ΟΦΗ, αποτελούμενη κυρίως από παίκτες της Κ20 του ΟΦΗ, ενώ το «παρών» θα δώσει και αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η συμμετοχή του ΟΦΗ στο εν λόγω γεγονός γίνεται, αφ’ ενός μεν για να τιμήσει τις εκδηλώσεις μνήμης, αφετέρου για να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά, τον φίλο του ΟΦΗ, επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την πολύτιμη βοήθειά του στην ομάδα κατά τη φετινή περίοδο.

Ο Αντώνης Παπαδάκης, είναι ο χρηματοδότης και αιμοδότης της φιλόδοξης ομάδας της Δαμάστας, η οποία αγωνίζεται στην Α2 ΕΠΣΗ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...