Η παράταση… της χρειαζόταν!

Μία σπουδαία πρόκριση πέτυχε σήμερα το απόγευμα η Νεάπολη, καθώς κέρδισε εκτός έδρας τον Αμπελωνιακό με 2 -0. Μία πρόκριση όπου ήρθε στη παράταση, καθώς τα πρώτα ενενήντα λεπτά πέρασαν χωρίς τέρματα.

Το σύνολο του Κυριάκου Κυζιρίδη απείλησε στο 50ο λεπτό, με τον Βασίλη Ευαγγέλου που σούταρε από θέση βολής, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χρήστος Δαλαμπύρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης το ακύρωσε ως οφ σάιντ.

Από την άλλη, ο Αμπελωνιακός απάντησε στο παιχνίδι με δοκάρι, καθώς ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος σούταρε από θέση βολής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Νεάπολης. Έτσι, το 0 – 0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για τη παράταση.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε λοιπόν στη παράταση και στο 93ο λεπτό ο Βαγγέλης Χαρούλης με σουτ μέσα από τη περιοχή και πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό του Αμπελωνιακού για το 0 – 1.

Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο τους τέρμα στην αναμέτρηση, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Χρήστο Δαλαμπύρα με ένα εντυπωσιακό τέρμα και με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 30 μέτρα.

Βέβαια, η Νεάπολη έχασε μία ακόμη ευκαιρία εκτός από αυτές των Χρήστου Δαλαμπύρα και Αλέξη Μπέη στο 118ο λεπτό με εκφραστή τον Βαγγέλη Χαρούλη, όπου δοκίμασε ένα σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Τέλος, να σημειωθεί πως, ο Αμπελωνιακός είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Βάιος Νταφούλης τραυματίστηκε με την έναρξη της παράτασης και έτσι οι «πράσινοι» τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο.

 

 

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος, Νταφούλης, Αποστόλου (70′ Λιάκος), Αλεξόπουλος, Δαλακώνης (90′ Καρυπίδης), Παυλίδης, Κοκόμπελης, Χατζούλης, Δίχρης, Τσετιροκλής, Πούλιος (46′ Πατρίκου).

Νεάπολη Λάρισας (Κυριάκος Κυζιρίδης): Κουσιάς, Μαυρίδης (65′ Μανδραβέλης), Συγκούνας, Βράνας, Ευαγγέλου (55′ Συμεωνίδης), Μπουχλαριώτης, Κυριάκος (106′ Κοτσίρας), Μπέης, Ζαφειράκης, Δαλαμπύρας, Χαρούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Γκαρέλης, Πατέτσος.