Η «παρωδία» έχει ονοματεπώνυμο….

Κατάντια και ντροπή η σημερινή μέρα για τον ιστορικό Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος κατέβηκε ουσιαστικά χωρίς παίκτες και στο 54′ του αγώνα με τον Ηρακλή στο «Καυτατζόγλειο» και με το σκορ στο 6 – 0, αγώνας διακόπηκε γιατί ο Απόλλωνας έμεινε 6 (!) παίκτες.

Τα όσα τραγικά συμβαίνουν φέτος στον Απόλλων, μόνο σε παρωδία ή… τραγωδία θα μπορούσε να εξελιχθεί. Εξαρτάται πάντα από ποια πλευρά το βλέπεις. Φτάσαμε σε σημείο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που είναι απλήρωτοι και απροπόνητοι, να πέφτουν ένας ένας στο γήπεδο, να επικαλούνται τραυματισμό και να αποχωρούν, την ώρα που οι φίλαθλοι του «Γηραιού» φώναζαν συνθήματα για… δέκα γκολ.

Όταν η ομάδα της Λάρισας έμεινε με 6 παίκτες λοιπόν, όπως ήταν φυσικό ο διαιτητής σφύριξε τη διακοπή του αγώνα, που σημαίνει ο Ηρακλής θα πάρει σίγουρα τους τρεις βαθμούς και τα αρμόδια όργανα, μέσα στην εβδομάδα τη ποινή που θα επιβάλλουν στον Απόλλωνα, που σίγουρα δεν ενδιαφέρει κανέναν, πέραν από τους ποδοσφαιριστές.

Για την ιστορία, το 6 – 0 είχε διαμορφωθεί από το 42′. Χατ – τρικ ο Άλεξιτς, στο 13′, το 34′ και το 36′, ακόμη δύο γκολ ο ο Γιουμπιτάνα στο 18′ και το 42′ και ένα τέρμα πρόσθεσε ο Τόμας στο 29′, στη μαύρη αυτή σελίδα της ιστορίας του Απόλλωνα.