Η Προοδευτική για τα κρούσματα: “Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη”

Σε συνέχεια της είδησης που είδε  χθες, Δευτέρα, το φως της δημοσιότητας, πώς δύο παίκτες της Προοδευτικής βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό (δείτε εδώ), ο σύλλογος θέλησε να βάλει στη θέση τους κάποια πράγματα, μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Επειδή η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και το μεγαλείο της είναι ο σεβασμός δεν θα μπούμε σε καμία αντιπαράθεση και διαδικασία με κανέναν γιατί πολύ απλά δεν έχει νόημα.

Θα αναφέρουμε τα εξής και η ανακοίνωση μας θα τα πει όλα…

Από την πρώτη μέρα της έξαρσης του covid-19 και μετά την λήξη της καραντίνας στα μέσα Απριλίου περίπου η ομάδα μας ήταν από τις πρώτες σε όλη την Ελλάδα που ξεκινησε προπονήσεις και δημιουργούσε και είχε όλα τα απαραίτητα μέτρα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τις συνθήκες για την απόλυτη ασφάλεια των ποδοσφαιριστων της, προπονητών τεχνικού επιτελειου και όλων των ανθρώπων της ομάδας μας.

Η ομάδα μας είναι ίσως η μοναδική ομάδα εκτός των 2,3 ΠΑΕ που έχουν έσοδα απο παντού στην Ελλάδα που διαθέτει τέτοιο εξαιρετικό και καταρτισμενο ιατρικό επιτελείο και ηταν η πρώτη ομάδα που έκανε και κάνει θερμομετρησεις πριν οι ποδοσφαιριστές, προπονητες μπουν μέσα στο γήπεδο και έχει φροντίσει σχολαστικά να αλλάζουν όλοι σε διαφορετικά αποδυτήρια με την απόλυτη ασφάλεια.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές μας προπονούνται σε διαφορετικά γκρουπ σχεδιασμένα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και με όλα τα πρωτόκολλα που απαιτούνται.

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και η οργάνωση της η υπευθυνότητα της δεν αφήνει κανένα περιθώριο για μεψιμιριες και λόγια. Έχουν ελεγχθεί τα πάντα και τηρούνται πολύ αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας στην ομάδα μας…

Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία. Μήπως με λόγια, με φωτογραφίες, με υπογραφές και σφραγίδες θα αποτρέψουμε τον covid-19…? Φυσικά και όχι κύριοι ….

Μόνο με την απαραίτητη προσοχή και την τήρηση των κανόνων υγιεινής θα τον αποτρέψουμε. Η ομάδα μας λειτουργεί στα υψηλότερα επίπεδα υπευθυνότητας και ασφάλειας και υπάρχει η απόλυτη τήρηση όλων των κανόνων στο ανώτερο επίπεδο.

Η Προοδευτική είναι πολύ μεγαλη ομάδα και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.Όλα γίνονται με την απόλυτη προσοχή και ασφάλεια.

Στηρίζουμε την ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε όλα τα θέματα.

Προσέχουμε την προσωπική μας υγιεινή τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και όλα θα πάνε καλά. Με σεβασμό και απόλυτη ευθύνη προς όλους.”

The post Η Προοδευτική για τα κρούσματα: “Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη” appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...