«Η πρώτη ομάδα που δεν θα πάρει άδεια είναι η Λάρισα»

Την εκτίμηση του πως η ΑΕΛ δεν θα πάρει άδεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στο τηλεοπτικό σταθμό, «Open», όντας καλεσμένος για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

«Αποκάλυψε» ότι η ΑΕΛ δεν θα πάρει άδεια για τη νέα περίοδο (το ArenaLarissa.gr δεν υιοθετεί την… πληροφορία αυτή).

«Η πρώτη ομάδα που δεν θα πάρει άδεια, και γράφτε το αυτό, είναι η Λάρισα. Ο Κούγιας μπήκε στο working group όχι για να μιλήσει και για να φέρει προτάσεις αλλά για ιδιοτελείς σκοπούς, για δικό του συμφέρον.

Ξέρετε πως τον λένε τον Αλέκο; «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω». Αφήστε τώρα, αν γίνει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με αυτά που λένε στην γειτονική πόλη, μπορεί να λένε ψέματα, δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ, μεταφέρω αυτές τις πληροφορίες, ότι δεν θα έχει 11άδα να κατέβει γιατί οι μισοί και πλέον παίκτες δεν επιστρέφουν αν δεν πληρωθούν. Αυτά λένε, αν λένε ψέματα, συγγνώμη».

Ακόμη τόνισε ότι… «η Σουλούκου και ο Κούγιας παραιτήθηκαν από το working group για δικά τους συμφέροντα. Τι πρόταση φέρανε να πούμε. Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γίνεται μόνο με πράξη νομοθετικού περιεχομένου από την κυβέρνηση, σε διαφορετική περίπτωση δεν το δέχεται καμία FIFA ή UEFA.

Δεν μπορούμε να δίνουμε άδεια για να πηγαίνουν οι πιστοί στην εκκλησία, και καλά κάνουν, σε ένα κλειστό χώρο μέχρι 50 άτομα και σε ένα ανοιχτό χώρο αθλητές υγιείς να μην μπορούν να αθληθούν. Το πρωτάθλημα θα πρέπει να ξεκινήσει, κατά την άποψη μου, αυτό είναι το σωστό.

Καταρχήν πρέπει φέτος να δούμε τι θα γίνει. Κατά δεύτερον ποια θα είναι η οικονομική κρίση, αν αγγίξει και σε πόσο βαθμό, όχι μόνο το ποδόσφαιρο όλη την κοινωνία, τα πάντα. Αν η κρίση αγγίξει τους πάντες τότε πιστεύω ότι θα υπάρξει και μια επανεκτίμηση όλων των συμβολαίων για τη νέα χρονιά. Αυτό όμως, δεν είναι της στιγμής.

Πρώτα πρέπει να αποφασίσουν οι παράγοντες για το σήμερα… Η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα κι εμείς θα τη σεβαστούμε. Όλες οι εταιρείες που επλήγησαν από τον κορωνοϊό πήραν επιχορήγηση από το κράτος, γιατί το working group δεν διεκδίκησε κάτι για τις ΠΑΕ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...