Η Ρεάλ έχει πρόβλημα με τους Ροντρίγκο, Κούμπο

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μπορεί να κόστισε 40 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, επειδή είναι πιασμένες οι τρεις θέσεις ξένων, κάτι που ισχύει και για τον ταλαντούχο Ιάπωνα.

Πλήρωσε 40 εκατ. ευρώ στη Σάντος, αλλά φαίνεται ότι σε πρώτη φάση δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Η Ρεάλ έχει πρόβλημα με τον Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν είναι κοινοτικός και οι θέσεις ξένων στην ομάδα είναι ήδη πιασμένες. Οι επιτρεπόμενοι μη κοινοτικοί είναι τρεις και αυτοί στους Μερένγκες είναι οι Μιλιτάο, Βινίσιους και Φέδε Βαλβέρδε.

Το θέμα είναι ο τελευταίος. Ο νεαρός Ουρουγουανός μέσος είναι από τους αγαπημένους του Ζινεντίν Ζιντάν και τον θέλει οπωσδήποτε στους 25 παίκτες του βασικού ρόστερ. Οπότε, ο Ροντρίγκο μένει εκτός και θα παίζει με τη Β’ ομάδα. Τουλάχιστον έως ότου ο Βαλβέρδε αποκτήσει ισπανικό διαβατήριο, κάτι που αναμένεται να συμβεί Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Εως τότε ούτε ο Ροντρίγκο, ούτε ο Ιάπωνας, Κούμπο, που εντυπωσιάζει στην προετοιμασία θα μπορούν να παίξουν κανονικά με τους μεγάλους. Και ο τελευταίος μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει αρκετά…

Η Ρεάλ έχει πρόβλημα με τους Ροντρίγκο, Κούμπο

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...