Η Φάση των 8 στο Κυπελλο Ερασιτεχνών

Επιστροφή στον θεσμό του Κυπέλλου για τα Ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας, αύριο 7/12 και ώρα 14:30 είναι προγραμματισμένα να γίνουν τα εξής παιχνίδια:

Απόλλων Λάρισας – Αμπελωνιακός
Δύο ιστορικά σωματεία θα κοντραριστούν με φόντο τους “4” του θεσμού. Οι γηπεδούχοι φέτος μετά από πολλά χρόνια αγωνίζονται στη πρώτη τοπική κατηγορία του Νομού μας, οι δε φιλοξενούμενοι μετά από πολλά χρόνια έχουν ανέβει την Δ΄Εθνική, ουσιαστικά στην θέση του Απόλλων, πραγματοποιόντας μια αξιοζήλευτη πορεία.

Ομόνοια – Δόξα Αργυροπουλίου
Η Ομόνοια αποτελεί την έκπληξη του θεσμού καθώς πέραν του ότι είναι ομάδα Β’ ΕΠΣ, στην προήγουμενη φάση απέκλεισε τον περσινό φιναλίστ Κυπέλλου Παραπόταμο στην διαδικασία των πέναλτι, και πλέον όλα είναι ανοιχτά για το συγκρότημα του Λάζαρου Λαζαρίδη. Από την άλλη η Δόξα η οποία προέρχεται από ένα κακό απότέλεσμα στην έδρα της από τον πρωτοπόρο στην κατηγορία Δωτιέα, θέλει να ξορκίσει τα κακώς κείμενα, και να αποδείξει πως είναι ομάδα φτιαγμένη για “πολλά”.

Δήμητρα Γιάννουλης – Δωτιέας Αγιάς
Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα του κ. Μιχαλέ, την περασμένη Κυριακή από τα Φάρσαλα και πλέον το κλίμα είναι βαρύ στα αποδυτήρια. Από την άλλη ο Δωτιέας μετά και την 3άρα στο Αργυροπούλι φαντάζει όλο και πιο δυνατός. Στα παρασκηνιακά να πούμε πως αναμένεται να γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ως αντίποινα για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Γιάννουλης στο μεταξύ τους παιχνίδι στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μαχητής Τερψιθέας – Π.Ο. Ελασσόνας
Το πιο δύσκολο εμπόδιο έχει ο Μαχητής Τερψιθέας, καθώς έχει να αντιμετωπίσει το μεγαθύριο που ακούει στο όνομα ΠΟΕ. Ένας ΠΟΕ, όπου κάνει περίπατο στην Δ΄Εθνική κατηγορία, που εάν δεν προσέξει μπορεί να πιαστεί προ εκπλήξεως.