Η Χαραυγή “δάγκωσε” του Λύκους!

Κάνοντας για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις έξι αγωνιστικές την ανατροπή με μόλις εννέα παίκτες, η Χαραυγή επικράτησε στο επεισοδιακό ντέρμπι κορυφής των Λύκων με 2 – 1.

Το παιχνίδι συνοδεύτηκε από επεισόδια στην έναρξη του δευτέρου μέρους που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ζαχαρό. Ο κ. Ζαχαρός ωστόσο, φέρει σοβαρή ευθύνη για την αρνητική έκβαση του αγώνα αφού στο πρώτο μέρος ανέχτηκε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα με την έναρξη της επανάληψης σε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα παίκτη των Λύκων να γίνει γενική σύρραξη για αρκετά λεπτά.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν η αποβολή παίκτη των Λύκων που έκανε το επικίνδυνο φάουλ αλλά και του Δημήτρη Παππά ο οποίος προσπαθούσε να ηρεμήσει τους υπόλοιπους παίκτες που κόντεψαν να έλθουν στα χέρια!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Χαραυγή μετά τη βαριά ήττα από την Ελάτεια, έδειξε χαρακτήρα και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος με ένα γκολ από τον Δημήτρη Παππά και δύο δοκάρια ένα επίσης από τον Παππά και ένα από τον Κώστα Νιαβή.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έμειναν νωρίς με δέκα, ενώ λίγο αργότερα η Χαραυγή έμεινε με εννέα για μία αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Χασιώτη (όπως συνέβη και στην πρεμιέρα με τη “Μελίνα Μερκούρη”).

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι Λύκοι να ανεβάσουν την πίεσή τους και να ισοφαρίσουν.

Ωστόσο, η Χαραυγή με μόλις εννέα παίκτες βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και σε μία φάση διαρκείας με κεφαλιά του νεαρού Ζήση Τσανά κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο και να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Περισσότεροι από 100 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι στο γήπεδο του «Θεσσαλικού».

Χαραυγή: Ράιδος, Καφές, Σκοτεινιώτης, Ρουμελιώτης, Καράτζης, Ζαβράκας, Τσανάς, Νιαβής (Δημητριάδης), Χασιώτης, Παππάς, Σκαφιδάς (Θάνος).