ΒΑΛΑΝΙΔΑ - ΤΡΑΠΕΖΙ

Η χρονιά «έκλεισε» ιδανικά για τη Δόξα Βαλανίδας…

Με ένα τραπέζι προσφορά από τη διοίκηση προς τον προπονητή Βαγγέλη Μάνο και τους ποδοσφαιριστές ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική χρονιά στη Δόξα Βαλανίδας.

Το βράδυ της Τρίτης (28/07), η διοίκηση της ομάδας της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας πρόσφερε ένα δείπνο σε παίκτες και προπονητές στο Παραδοσιακό καφενείο «ΟΚΟ».

Μάλιστα, με την ευκαιρία να βρεθούν όλοι στον σύλλογο μετά τα όσα συνέβησαν με τον Covid – 19, ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Κουρδής ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν στον σύλλογο και η ομάδα τερμάτισε στη 12η θέση του 1ου ομίλου της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας έχοντας είκοσι βαθμούς.

Μέσα σε κλίμα οικογενειακό λοιπόν έγινε η τελευταία συνάντηση για τη περασμένη χρονιά και δόθηκε το νέο ραντεβού για τις 20 Αυγούστου που θα είναι και η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ακόμη, από τη διοίκηση τονίστηκε ότι η Δόξα Βαλανίδας αλλάζει έδρα και μάλιστα μέσα από την ομάδα θα αποφασιστεί το νέο γήπεδο που θα φιλοξενεί τον σύλλογο για τη νέα χρονιά με τα δύο επικρατέστερα να είναι το γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Α’» και αυτό της Γιάννουλης.

Για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Βαγγέλης Μάνος συνεχίζει κανονικά στη τεχνική ηγεσία και στόχος θα αποτελέσει το καλό ποδόσφαιρο, όπως επιθυμητή θα είναι και η τυχόν άνοδος για τη Δόξα.

Τέλος, εκτός από τη πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά που θα γίνει στις 20 Αυγούστου, θα γίνουν και εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...