Η Opel παρατείνει το “Black Friday” έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel συνεχίζει την καμπάνια του Black Friday.

Εξαιρετική είναι μέχρι τώρα η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στην καμπάνια Opel Black Friday, αφού οι υποψήφιοι πελάτες αξιοποίησαν τα πολλαπλά οφέλη που τους προσφέρει η Γερμανική εταιρία για να αποκτήσουν το μοντέλο Opel της επιλογής τους. Αρχικά, όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας υποστηρίζονται από πολύ σημαντικές προσφορές σε επίπεδο τιμών. Επιπλέον, η Opel είναι σε θέση να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τιμής σε όλα τα μοντέλα της, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel συνεχίζει την καμπάνια του Black Friday. Έτσι, έως και το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα και να αποκτήσουν ένα νέο Opel με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Πηγή: Sport24.gr