Θέλει μεταγραφές ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι ο τρόπος που θα κινηθεί η Τσέλσι στο μεταγραφικό παζάρι θα κρίνει και τι αν θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Η Τσέλσι τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα από την Κάρντιφ με 2-1 και αυτή ήταν η πρώτη φορά από το 2003 που ο Μουρίνιο δεν τερματίζει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα βρίσκεται, ενώ είναι η πρώτη φορά που οι Λονδρέζοι υπό τις οδηγίες του δεν κατέκτησαν κάποιο τίτλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι με τις σωστές κινήσεις η Τσέλσι θα διεκδικήσουν τον τίτλο από την πρώτη αγωνιστική. «Την επόμενη σεζόν εάν κάνουμε την δουλειά μας πετυχημένα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, που γνωρίζω ότι ο σύλλογος θα κάνει τα πάντα για την ενίσχυσή μας-τότε μπορούμε να πούμε ότι θα διεκσικήσουμε τον τίτλο από την πρώτη ημέρα».

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο τόνισε ότι η Τσέλσι δεν χρειάζεται ριζική αλλαγή, αλλά κάποιοι παίκτες πρώτου επιπέδου. «Δεν χρειαζόμαστε μία νέα ραχοκοκαλιά. Το σημαντικό για εμάς είναι η απόκτηση ορισμένων ποδοσφαιριστών κλάσης για να να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και να της αλλάξουν επίπεδο. Στη συνέχεια θα κινηθούμε μόνο αν κάποιος αποχωρήσει και θα πρέπει να αντικατασταθεί. Η δουλειά μας το καλοκαίρι δεν είναι μεγάλη σε θέμα ποσότητας, αλλά είναι θέμα σωστών επιλογών».