Θέλει τριπλό «χτύπημα» η Παναχαϊκή

Ο Μανώλης Φαζός φαίνεται να είναι κοντά στην Παναχαϊκή που κινείται έντονα για την ενίσχυσή της.

Ο Τάσος Κρητικός που πέρυσι αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας και είχε 20 συμμετοχές και πέντε γκολ είναι σε προχωρημένες επαφές με την Παναχαϊκή αφού ο μεσοεπιθετικός παίκτης αρέσει στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Στο στόχαστρο είναι και 26χρονος αμυντικός Μανώλης Μπολάκης του ΟΦΗ, αφού φέτος έχει παίξει μόνο ένα παιχνίδι στο κύπελλο Ελλάδας και ψάχνει ομάδα για να παίξει.

Την Τετάρτη η εκδίκαση του Μπιτσάκου

Οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ, Κώστας Κρεμμύδας και Χάρης Γρηγορίου ασχολούνται καθημερινά με όλα τα θέματα που εκκρεμούν. Έχουν επιλύσει αρκετά ανοικτά μέτωπα που υπήρχαν και η ΠΑΕ τακτοποίησε  πολλές εκκρεμότητες αφού έχουν δοθεί χρήματα στο 75% των προμηθευτών που υπήρχαν οφειλές.

Αύριο Πέμπτη  2 Ιουλίου  ετοιμάζονται για μια ακόμα δικαστική μάχη αφού στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδικαστεί η έφεση του Αλέξανδρου Μπιτσάκου.

Πρωτόδικα η  ΠΑΕ δικαιώθηκε αφού ο παίκτης έχασε την προσφυγή που είχε καταθέσει όπου διεκδικούσε ποσό  12.000 ευρώ και το νομικό επιτελείο ετοιμάζεται για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό που θα είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Πηγή: SportFM Πάτρας

The post Θέλει τριπλό «χτύπημα» η Παναχαϊκή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com