«Θέλουν ο Λοτίτο να πληρώσει για την προσπάθεια του να παίξει με ίσους όρους το πρωτάθλημα»

Ο Ανιέλι της Γιουβέντους αλλά και ο πρόεδρος της Τορίνο, Ορμπάνο Κάιρο έχουν «συμμαχήσει», προκειμένου να πλήξουν τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λολίτο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Αρτούρο Ντιακονάλε.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, ήταν ένας από αυτούς τους οποίους ήθελαν την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Παρ’ όλα αυτά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, δέχθηκε «επίθεση» για την στάση του στην επανέναρξη της διοργάνωσης, σύμφωνα με τα λόγια του εκπροσώπου Τύπου, Αρτούρο Ντιακονάλε.

«Ο Λοτίτο αφοσιώθηκε στο ποδόσφαιρο και έχει πληρώσει τις συνέπειες. Δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας αλλά τα στοιχεία έγιναν αποδείξεις και υπάρχει η διάθεση από ορισμένους να αποδυναμώσουν τον πρόεδρο της Λάτσιο, να τον βάλουν σε δύσκολη θέση. Είναι δύσκολο να πω κάτι άλλο. Θέλουν ο Λοτίτο να πληρώσει για την προσπάθεια του να παίξει με ίσους όρους το πρωτάθλημα. Και έχουν πολλά… όπλα στην διάθεση τους». 

Ο Λολίτο είχε καταθέσει μήνυση κατά της «Gazzetta dello Sport», με αφορμή ένα δημοσίευμα το όποιο έλεγε πως ο ίδιος, το 2008 πλήρωσε τους μισθούς του Μάουρο Ζαράτε… κάτω από το τραπέζι.

​«Η εφημερίδα ανήκει τον Ουρμπάνο Κάιρο, τον πρόεδρο της Τορίνο. Ο Κάιρο και ο Ανιέλι έχουν μεγάλη δύναμη στα ΜΜΕ και θέλουν ο Λοτίτο να πληρώσει για την απαίτηση του να παίξουν όλοι επί ίσοις όροις. Αλλά η εκδίκηση δεν λειτουργεί πάντα».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...