Θανάσης Παλαιολόγος: «ΑΕΛ είναι ο κόσμος που την συνοδεύει»

Το ArenaLarissa.gr επέλεξε για να μιλήσει ο παλιός «βυσσινί», Θανάσης Παλαιολόγος.

Ο 34χρονος πλέον αμυντικός, μετά το πέρασμα του από την ΑΕΛ αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Βέροια, δύο χρόνια στον Εθνικό Αστέρα, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αποτελεί στον στυλοβάτη της άμυνας του Παναιτωλικού.

Σε μια «μίνι», αλλά παράλληλα αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την ΑΕΛ και το τι έφταιξε για τον υποβιβασμό της, αλλά και πως θα ξεφύγει από την δύσκολη κατηγορία της Football League.

Επίσης σχολίασε και την τωρινή του “αγάπη”, τον Παναιτωλικό.

Τι έφταιξε φέτος στην ΑΕΛ, και η ομάδα βγήκε εκτός στόχων και ταυτόχρονα στην Β’ Εθνική;

Χωρίς να είμαι κοντά στην ομάδα και να ξέρω τους πραγματικούς λόγους, νομίζω ότι οι πολλοί ξένοι παίχτες και η έλλειψη βασικού κορμού Ελλήνων ποδοσφαιριστών ήταν η αιτία που η ΑΕΛ υποβιβάστηκε μετά από αρκετά χρόνια που πρωταγωνιστούσε στην Super League.

Ποιες είναι οι ενέργειες οι οποίες πρέπει να γίνουν κατά την γνώμη σου έτσι ώστε η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει;

Να ενισχυθεί η ομάδα με Έλληνες παίκτες που να γνωρίζουν την κατηγορία. Αν και από ότι ενημερώνομαι και μέσα από την δική σας ιστοσελίδα, ArenaLarissa.gr, σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται ήδη ο πρόεδρος, κ. Κώστας Πηλαδάκης.

Γνωρίζουμε πως είσαι παίκτης του Παναιτωλικού τα τελευταία 3 χρόνια. Εάν σου γινόταν πρόταση επιστροφής στην ΑΕΛ πως θα την αντιμετώπιζες;

Από το πέρασμα μου από την ΑΕΛ έχω αποκομίσει μόνο θετικές αναμνήσεις. Αυτήν την στιγμή είμαι παίκτης του Παναιτωλικού και είμαι αρκετά χαρούμενος στο Αγρίνιο.

Στον κόσμο της ΑΕΛ τι θα ήθελες να πεις;

Ο κόσμος της Λάρισας θα πρέπει να κάνει υπομονή και να συνεχίσει αυτό που τόσα χρόνια κάνει, και δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στον σύλλογο, να την στηρίζει με το ίδιο πάθος όπου και αν αυτήν αγωνίζεται.

Ποια είναι η καλύτερη σου ανάμνηση από το πέρασμα σου από την ΑΕΛ;

Αρκετές είναι οι ωραίες στιγμές που πέρασα με την βυσσινί φανέλα αλλά ξεχωρίζω τις δύο ανόδους μας και φυσικά τον κόσμο που έχει στο πλευρό της, που δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι.

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες με τον Παναιτωλικό;

Ο στόχος μου με τον Παναιτωλικό είναι αυτός που είχα και σε κάθε ομάδα όπου και αγωνίστηκα. Η καλύτερη δυνατή πορεία, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.