Θα δώσει “μάχη” για τον τίτλο στο χορτάρι!

Φαβορί μονάχα στα χαρτιά λέει ο λαός, για κάτι το οποίο και στη Τερψιθέα δεν διαφωνούν.

Οι μεταγραφές από μόνες τους δεν δίνουν το πρωτάθλημα όμως ο πρωταθλητής των μεταγραφών συνήθως κερδίζει πάντα το στοίχημα του πρωταθλήματος. Όπως και να έχει το πράγμα η ουσία είναι μία: Ο Μαχητής Τερψιθέας αναμένεται να είναι φέτος ο μεγάλος πρωταγωνιστής και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α Ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι «ηχηρές» μεταγραφικές κινήσεις σε συνδυασμό με το αγωνιστικό τοπίο όπως αυτό διαμορφώνεται στη μεγάλη τοπική κατηγορία γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά του Μαχητή χωρίς φυσικά αυτό να είναι απόλυτο αφού στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα παίρνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με τα λόγια. Κι αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών:

Κώστας Τσουτσούμης (Προπονητής): “Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Βέβαια για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και πεθαρχημένοι κατά τη διάρκεια ολόκληρου του πρωταθλήματος. Ο στόχος αυτός βέβαια θα επιτευχθεί μέσα από την σκληρή δουλειά και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι και επιβάλλεται να την δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να πιστεύω πως εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα κόψουμε το νήμα”.

Γιώργος Βλησαρούλης (Ποδοσφαιριστής): “Φαβορί υπάρχουν μονάχα στα χαρτιά. Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος ο οποίος και θα κάνει και το βήμα παραπάνω. Πάνω από όλα  να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και αντιπάλους να έχουμε μια καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε ανεβαίνοντας κατηγορία”.

Άρης Παυλόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα η οποία την περασμένη χρονιά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και φέτος έκανε πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτήν την ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Δημήτρης Αποστόλου (Ποδοσφαιριστής): «Πέρσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά που μας άφησε ικανοποιημένους και φέτος η διοίκηση επιχειρεί κάτι ακόμα μεγαλύτερο δεν ξέρω αν θα το ονομάσω άνοδο αλλά σίγουρα οι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί. Ευελπιστώ μέσα από τη δουλειά να αναδειχθούμε πρωταθλητές».

Δημήτρης Αθανασίου (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα σ’ ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με αξιόλογους παίκτες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι αρκετά δύσκολη η προσπάθεια αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Γιάννης Σχοινάς (Ποδοσφαιριστής): «Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα αλλά η ομάδα έκανε πολύ καλές μεταγραφές και θέτουμε υψηλούς στόχους που είναι η άνοδος. Ο συναγωνισμός στην κορυφή θα είναι μεγάλος αλλά ευελπιστούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Νίκος Σαββίδης (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα εδώ γνωρίζοντας τον στόχο της ομάδας-που είναι η άνοδος στην Δ’ Εθνική- και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε. Ο στόχος του πρωταθλητισμού αν μια ομάδα έχει καλή οργάνωση και τους κατάλληλους παίκτες δεν είναι δύσκολος. Σίγουρα θα το επιχειρήσουν κι άλλες ομάδες αλλά εμείς πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που θα το πετύχουν».

Το πάρε – δώσε:

Ήρθαν: Μπρέλας (Πυργετός), Ν. Παυλόπουλος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Βλησαρούλης (Λαρισαϊκός), Μόρφος (Φαρκαδόνα), Αρ. Παυλόπουλος (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Κυριάκος (Αμπελωνιακός), Σαββίδης (Βατανιακός), Σχοινάς (Σμόλικας Φαλάνης), Ταχτιντής (ΑΟ Καρδίτσας), Αθανασίου (Δωτιέας Αγιάς).

Έφυγαν: Βακουφτσής (Ηρακλής Χάλκης), Βεργής (Ηρακλής Χάλκης), Πεζής (Δήμητρα Αγιάς), Κ. Μάρκου (Καλοχώρι), Ντούγκος (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Καραπιπέρης, Χρόνης (Αετός Μακρυχωρίου), Τσένος (ΑΕΛ Νέων).