Θα επιστρέψει για Μπέινς και Ερέρα η Γιουνάιτεντ

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην κατάφερε να αποκτήσει τους Λέιτον Μπέινς και Άντερ Ερέρα στη θερινή μεταγραφική περίοδο, η οποία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, όμως, οι περιπτώσεις τους δεν μπαίνουν στο συρτάρι οριστικά.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν πολύ να τους εντάξουν στο δυναμικό τους και σύμφωνα με την “Daily Mail” θα κινηθούν ξανά για την απόκτησή τους τον Ιανουάριο.

Για τον Άγγλο αριστερό μπακ, στον οποίο θα προταθεί ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στην Έβερτον, ο Μόγιες έχει την καλύτερη άποψη, ενώ για τους επόμενους μήνες η Γιουνάιτεντ θα παρακολουθεί πολύ στενά τον Ερέρα.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, άλλωστε, έχει καταστήσει σαφές πως θέλει ένα αριστερό μπακ, αφού την τελευταία στιγμή προσπάθησε να πάρει και τον Φάμπιο Κοεντράο, ενώ είναι γνωστό πως εξ αρχής θεωρούσε ανεξάρτητες περιπτώσεις αυτές των Μαρουάν Φελαϊνί και Ερέρα.

Τέλος, να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τις μεταγραφικές αποτυχίες που είχαν οι πρωταθλητές Αγγλίας αυτό το καλοκαίρι το έχει ο νέος εκτελεστικός διευθυντής, Εντ Γούντγουορντ.

Πηγή: sport24.gr