Θετικό κρούσμα σε COVID-19 στην ΑΕΛ και αποστολή για τη Λαμία

Να δώσει συνέχεια στη νίκη της επί του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει η ΑΕΛ, η οποία την Κυριακή (8/11) υποδέχεται τη Λαμία.

Οι «βυσσινί» ψάχνουν νέα νίκη ώστε να πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος με καλή ψυχολογία και έχοντας σημαντική απόσταση από τον πάτο της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, διαθέσιμος είναι ξανά ο Τρούγιτς για την ΑΕΛ.

Αντιθέτως, εκτός παραμένει ο Γκαζάλ, όπως φυσικά και ο Σεσέροβιτς που αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλες απουσίες για τον Μιχάλη Γρηγορίου εκτός του Τόρζε.

Η αποστολή: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Στελιάνο, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Δακτύλας, Πλατέλλας, Γιουνές, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, Πινακάς, Κουτσιανικούλης.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως παίκτης τους είναι θετικός στον κορονοϊό:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στον τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19 του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων στη διαδικασία του αγώνα με τη Λαμία αύριο 8/11/2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League, που διεξήχθη από το εργαστήριο Gene του κ. Γεωργίου Ράπτη στη Λάρισα χθες 6/11/2020, ένας ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε θετικός, ενώ τα υπόλοιπα 51 δείγματα είναι αρνητικά».