Θετικό πρόσημο για τις Μικτές και διάθεση για ανανέωση ενόψει και της νέας χρονιάς…

Ακόμη μία χρονιά τελείωσε και για τις Μικτές ΕΠΣΝ Λάρισας, με θετικό πρόσημο τόσο για τη πορεία που διέγραψε η Κ12 όσο και η Κ14 στα Ενωσιακά πρωταθλήματα.

Μία χρονιά που δικαίωσε τόσο τους ανθρώπους της Ένωσης και της Τεχνικής Επιτροπής όσο και τον προπονητή, Δημήτρη Τσέτσιλα, καθώς οι δύο ομάδες είχαν εξαιρετική παρουσία καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε ένα απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα.

To ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής, Αργύρη Γκρίμπα και ο ίδιος μίλησε για τη φετινή χρονιά που αν και δεν ολοκληρώθηκε όπως θα ήθελαν στην Ένωση, αυτή κρίνεται πετυχημένη με τη πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως και για τη συνεργασία με τον προπονητή, Δημήτρη Τσέτσιλα όπου οι δύο πλευρές δείχνουν διατεθειμένες να συνεχίσουν…

Πιο αναλυτικά:

«Είχαμε δύο πετυχημένα χρόνια με τους Δημήτρη Τσέτσιλα και Νίκο Φώλλα. Είχαμε καλές ομάδες και είναι κρίμα για τα παιδιά που δεν προχώρησαν τη χρονιά λόγω του κορωνοϊού. Θεωρώ πετυχημένο τον Δημήτρη Τσέτσιλα ως προπονητή των Μικτών και έχουμε άριστη συνεργασία όπως και με τον Παντελή Τσακίρη ως αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής. Η εισήγηση μου θα είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Δημήτρη Τσέτσιλα. Έχουμε βρεθεί ήδη με τον προπονητή και έχουμε ετοιμάσει το πλάνο για του χρόνου απλά περιμένουμε το «οκ» για να ξεκινήσουμε τις δοκιμές. Για τη νέα χρονιά θέλουμε περισσότερες δοκιμές σε όλες τις Επαρχίες. Σκοπός μας είναι να γίνουν περισσότερες προπονήσεις στις Επαρχίες της Ελασσόνας, των Φαρσάλων και της Αγιάς και έτσι να έχουμε μία ακόμα καλύτερη εικόνα για τα παιδιά και τις ομάδες που θα ετοιμάσουμε για του χρόνου…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...