Θοδωρής Ριζούλης: Συναντά ανθρώπους, καταγράφει ανάγκες και προβλήματα, εισπράττει την αγάπη του κόσμου

«Από την λαϊκή αγορά… στα καταστήματα και από ‘κει στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς… Δεν σταματά στιγμή ο Θοδωρής Ριζούλης να συναντά ανθρώπους και να καταγράφει ανάγκες και προβλήματα. Πέρασε από όλους τους πάγκους των μικροπωλητών, είδε τιμές σε προϊόντα, μίλησε με καταναλωτές και παραγωγούς, και “άνοιξε τα αυτιά” του στα ζητήματά τους” λένε οι συνεργάτες του.

«Το ίδιο έκανε» τονίζουν «και στα μαγαζιά που μπήκε, γιατί ξέρει από πρώτο χέρι τις αγωνίες των ιδιοκτητών. Άλλωστε, και ο ίδιος αγωνίζεται για την δική του επιχείρηση χρόνια τώρα και γνωρίζει από κόπους και ανησυχίες».

«Και επειδή για τον υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς» τονίζουν «η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και είναι χρέος και του Δήμου να παρεμβαίνει για τη διασφάλισή της, μπήκε και στο κέντρο Υγείας για να δει από κοντά γιατρούς και νοσηλευτές, προκειμένου να παρέμβει από την επόμενη μέρα των εκλογών, εφόσον είναι δήμαρχος, για την εύρυθμη λειτουργία του».

«Προλαβαίνει τα πάντα ο Θοδωρής Ριζούλης» λένε οι άνθρωποί του «και μεριμνά για όλα πριν ακόμη κόψει πρώτος το νήμα των εκλογών στις 8 του Οκτώβρη. Είναι έτοιμος για δήμαρχος, και τιμά ήδη τον κόσμο της Αγιάς τιμώντας τη ρήση… Ικανός είναι αυτός που μπορεί να αγγίζει τις καρδιές των άλλων».

Πηγή: choraagia.gr