Θολό το τοπίο…

Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει ανυπόφορη.

Ομάδες «ανεβαίνουν» και «κατεβαίνουν» κατηγορίες σε λίγες μέρες μόνο και ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Το πρωτοφανές αυτό σκηνικό δεν αφήνει αμφιβολίες για ανικανότητα των αρμοδίων να επιβάλλουν ποινή σε όσους ενεπλάκησαν και αποδεδειγμένα κατηγορήθηκαν για τις πράξεις τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εμπλεκόμενοι με παράνομα παιχνίδια να απαιτούν δικαίωση και το χειρότερο, να τη βρίσκουν.

Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου «έπεσαν» οριστικά(;) στη Δ΄ Εθνική εξαιτίας της ανάμειξης τους σε στημένους αγώνες και ξαφνικά οι δεύτεροι καταφεύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο και δικαιώνονται(!).

Μετά έρχεται η σειρά του Ηρακλή για προσφυγή και η δικαίωση και για αυτούς ήρθε με την επανεξέταση του φακέλου τους. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανενόχλητοι και ανεπηρέαστοι συνεχίζουν κανονικά τις προετοιμασίες δίχως κανείς να μπορεί να τους εμποδίσει και για ποιο λόγο άλλωστε;

Η ΑΕΛ όμως και ο Πανσερραϊκός;

Απειλούνται με ακόμα κατώτερη κατηγορία και η δικαίωση αργεί να έρθει και ίσως να μην έρθει και ποτέ.

Αυτή είναι η Ελληνική δικαιοσύνη, αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει και πως όλα τα θέματα που εκκρεμούν θα λυθούν άμεσα και κυρίως ΔΙΚΑΙΑ!