Θρίαμβος και ιστορική νίκη για την Larissa Futsal

Η Λάρισα, μπροστά σε 200 φίλους της, πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη μεγάλη κατηγορία της σάλας, επικρατώντας με 6-4 του Νέου Ικόνιου στον θεσσαλικό Κάμπο, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Μια ιστορική ημέρα για την ομάδα, την οποία δικαιωματικά χάρηκαν όλοι με την ψυχή τους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0, αλλά δεν κατάφεραν να διαφυλάξουν το υπέρ τους προβάδισμα. Η ομάδα του Περάματος γνώρισε δεύτερη ήττα (είχε χάσει 7-4 από τη Σαλαμίνα στην πρεμιέρα), ενώ η Λάρισα είχε ηττηθεί 9-0 από τον νταμπλούχο Δούκα.

Ο Χονδρουδάκης άνοιξε το σκορ στο 10′ και το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 23′ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και του Ικόνιου, ενώ ο Μαυρομάτης μείωσε δύο λεπτά μετά. Ο Λιώσης στο 27′ έδωσε εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στο Ικόνιο, αλλά ο Μανίκος στο 28′ και στο 29′ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 30′ ανέλαβε την… σκυτάλη στα γκολ ο Τσιρογιάννης, φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι, με τον Μπάμπαλη στο 36′ να κάνει το 4-4. Η Λάρισα είχε τον τελευταίο λόγο, σημειώνοντας ακόμα δύο γκολ και πανηγυρίζοντας το τρίποντο.

Αρχικά ο Μανίκος στο 37′ έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους για το 5-4 και σημείωσε χατ τρικ, με τον Τσιρογιάννη στο 39′ να διαμορφώνει το τελικό 6-4.