Θύελλα Ραφήνας: Οι αποφάσεις στη Γενική Συνέλευση

Τελική ευθεία για τη νέα διοίκηση και το σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν στη Θύελλα Ραφήνας.

Η σχετική ενημέρωση:

Την Κυριακή 7/6/2020 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου μας, με την παρουσία του νόμιμου ποσοστού των εγγεγραμμένων και των ταμειακώς ενήμερων μελών.

Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου συμβουλίου για την περίοδο 2019-20 και αποφασίστηκε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., να γίνουν την Δευτέρα 22/6/2020 και από τις 17:00 μ.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία δικαστικού αντιπρόσωπου που θα διοριστεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, σύμφωνα με τις νέες κείμενες διατάξεις.

Προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας στις εκλογές, από όσα μέλη το επιθυμούν ορίστηκε η Πέμπτη 18/6/2020 , συμπληρώνοντας το έντυπο που σας κοινοποιούμε παρακάτω και αποστέλλοντας το συμπληρωμένο, στο mail του Συλλόγου.

Η Γενική συνέλευση εξουσιοδότησε τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης να προβούν άμεσα στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και στις συμφωνίες με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για να μην υπάρχει καθυστέρηση μέχρι την εκλογική διαδικασία.

The post Θύελλα Ραφήνας: Οι αποφάσεις στη Γενική Συνέλευση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com