Ιάλυσος: Διαψεύδουν την ανακοίνωση για Χαντέ

Πολλά έχουν γραφθεί τις τελευταίες ημέρες για τον ΓΑΣ Ιάλυσος, μεταξύ των οποίων ότι ο Βαγγέλης Χαντές θα είναι ο νέος προπονητής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και μάλιστα ότι ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψή του, ότι έχουν ανανεώσει ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και ότι έχουν κλειστεί μετεγγραφές αθλητών!

Η «δσπορ» επικοινώνησε με άνθρωπο της διοίκησης των «τοξοβόλων», ο οποίος διέψευσε τα πάντα, αποκαλύπτοντας ότι η ομάδα θα ξεκινήσει τις επίσημες ανακοινώσεις μετά τις 27 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε ο παράγοντας του ΓΑΣ Ιάλυσος στην «δσπορ»:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο κ. Βαγγέλης Χαντές είναι ένας από τους προπονητές με τους οποίους μιλάμε για την ανάληψη της τεχνικής μας ηγεσίας.

Σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει το θέμα του προπονητή και η ομάδα μας ποτέ δεν προέβη σε επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του κ. Χαντέ.

Όλα όσα έχουν γραφθεί στο τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ψευδή.

Θέλω να ενημερώσω όλους ότι οι επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας μας θα ξεκινήσουν μετά τις 27 Ιουλίου, οπότε και αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων».

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βαγγέλης Χαντές είναι από τους προπονητές που έχουν ξεχωρίσει οι «τοξοβόλοι» και έχει πάρει το… προβάδισμα, οι διαπραγματεύσεις μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όμως υπάρχουν πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες προς διευθέτηση ώστε να προχωρήσει η επικείμενη συνεργασία των δύο πλευρών.

Πηγή: dimokratiki.gr

The post Ιάλυσος: Διαψεύδουν την ανακοίνωση για Χαντέ appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com