Ιάλυσος: Κοντά σε νέα μεταγραφή για την άμυνα

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σημαντικής μετεγγραφής, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό της ενόψει του πρωταθλήματος της Football League βρίσκεται η ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος.

Οι «τοξοβόλοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον 26χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Πολύδωρο Γκέζο που στην σεζόν 2019-2020 αγωνιζόταν με την φανέλα της Αούστρια Κλάγκενφουρτ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας του Αυστριακού ποδοσφαίρου, μετρώντας 20 συμμετοχές (18 στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο).

Ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν το μεσημέρι της Δευτέρας στο νησί, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε ο Γκέζος να υπογράψει την έναρξη της συνεργασίας του και να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από τον ΓΑΣ Ιάλυσος.

Ο Παναγιώτης Γκέζος έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου 1994 και εκτός από την Αούστρια Κλάγκενφουρτ έχει φορέσει τις φανέλες του Πανιωνίου, του Ηλυσιακού και της Α.Ε. Κηφισιάς, ενώ να σημειώσουμε ότι γνωρίζει το νησί μας, καθώς σε νεαρή ηλικία διέμενε στη Ρόδο με την οικογένειά του.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

The post Ιάλυσος: Κοντά σε νέα μεταγραφή για την άμυνα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com