Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γλαύκη

Σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δάφνη Γλαύκης, έκαμψε την αντίσταση του Λαρισαϊκού, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έψαχναν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν κυρίως να προστατέψουν τα μετόπισθεν και ύστερα να κοιτάξουν την επίθεση. Όμως όλα άλλαξαν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν και είχαμε πλέον σκορ στο ματς.

Ο Σβερκούλης βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του αντίπαλου αμυντικού, με τον διαιτητή να μη το σκέφτεται δεύτερη φορά και να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν αστόχησε νίκησε τον αντίπαλο γκλοκίπερ και έκανε το 1 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, η Γλαύκη ήλεγχε τον ρυθμό και την εξέλιξη του αγώνα και όχι μόνο αυτό, αλλά ενώ είχαμε μπει στη τελική ευθεία του ματς, κατάφερε να βάλει τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων. Πιο συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό, ο Μητροδήμος βρήκε εξαιρετικά τον Παπαποστόλου και αυτός με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Τα Γκολ

1 – 0 30′ Σβερκούλης (πεν.).
2 – 0 87′ Παπαποστόλου.

Η Σύνθεση

Δάφνη Γλάυκης (Σάκης Τσιάρας): Φιλοκώστας, Παπαποστόλου, Τσιώλης Ευαγγ., Μπλέτσας, Ντόντος, Μούμος, Ντινούλης, Βράκας Ν. (85′ Τσιάρας), Σβερκούλης, Τζιότζιος, Μητροδήμος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκριάπας, Στάμος, Ντελέζος Θ.