Ιεράπετρα: Πιστεύουν (κι ελπίζουν) σε αναδιάρθρωση

Πίστη ότι η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει, επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦ Ιεράπετρα λίγο πριν την αυλαία της φετινής σεζόν.

Η ομάδα της Ιεράπετρας όπως είναι γνωστό έχει ακόμα να δώσει δύο παιχνίδια, τα οποία δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και ουσιαστικά ό,τι κι αν γίνει θα βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με το τέλος του πρωταθλήματος.

Ετσι, στον ΟΦΙ το βάρος έχει πέσει εδώ και καιρό στο να προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Στο πλαίσιο αυτό, ο Θανάσης Χηνόπουλος εμφανίζεται βέβαιος σχεδόν ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν έτσι όπως έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό και η αναδιάρθρωση θα πάρει σάρκα και οστά…

Κατά τ’ άλλα, όπως γίνεται γνωστό από πληροφορίες, στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ την Τετάρτη το βράδυ, αξιολογήθηκε η πορεία της φετινής σεζόν όπου και τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι άπαντες στο σύλλογο της Ιεράπετρας έγιναν “σοφότεροι” από τον τρόπο που έζησαν αυτή τη χρονιά…

Σίγουρα στον ΟΦΙ περιμένουν πλέον την αναδιάρθρωση προκειμένου η ομάδα να μην περιέλθει στην Football League τη νέα περίοδο, αντίθετα εφόσον παραμείνει στην Super League 2, ο στόχος είναι να έχει αυτή τη φορά μία εντελώς διαφορετική πορεία σε σχέση με φέτος.

Πηγή: Athlitiko

The post Ιεράπετρα: Πιστεύουν (κι ελπίζουν) σε αναδιάρθρωση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com