Ισοπαλία για την Καλλονή

Χωρίς νικητή έληξε το 4ο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της Καλλονής, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι νησιώτες μετά τις ευκαιρίες που είχαν με τον Λεοζίνιο και τον Καμαρά, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναβάρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Μαντζουράκης έκανε πολλές αλλαγές και περίπου 5 λεπτά πριν το τέλος, η Κυπριακή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει με την εκτέλεση πέναλτι του Ρέτζεκ.

Καλλονή: Μπράνιμιρ, Μπαρέρα (46′ Κεϊτά), Ναβάρο (46′ Χωριανόπουλος, 80′ Κύπρου)), Αναστασιάδης (46′ Κριπιντίρης, 80′ Πελεκάνος)), Βαλιός (46′ Αντέτζο), Πιπίνης (46′ Γιορέντε), Λεοζίνιο (46′ Βλαστέλλης), Καλτσάς (46′ Στεφάνοβιτς), Καμαρά (46′ Χουάνμα), Μανούσος (46′ Μίνγκας), Αμπντούλ (29′ Μπουρούς, 65′ Αγρίτης).

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι. Η αγωνιστική εικόνα της Καλλονής δείχνει αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ακραδάντα ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων του νησιού μας. Η Καλλονή έχει αλλάξει επίπεδο».