Ισοπαλία που δεν ικανοποίησε κανέναν τους

Ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο και ένα εκπληκτικό δέυτερο δεν στάθηκαν αρκετά για να κερδίσει η ΑΕΔ Νίκαιας, την πλέον δυνατή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, Δήμητρα Αγιάς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δήμητρα μπήκε πιο δυνατό στο κλίμα της αναμέτρησης δημιουργώντας και μια ευκαιρία μετά από σουτ του Μπατζιανούλη το οποίο εξουδετέρωσε ο Τζουβάρας. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ανήκει εξ΄ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους με καλύτερη στιγμή αυτήν της εκπληκτικής κεφαλιάς του 15χρονου Γιάννη Ανδρέου που απέκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Πλιάγκα.

Το δευτέρο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και τελείωσε  με τη Νίκαια να επιτίθεται και την Δήμητρα να αμύνεται σωστά στον χώρο της. Ένα τέρμα με το Σβερκούλη, ένα πλασέ του ίδιου μετά από εκπληκτική εναλλαγή της μπάλας με δύο συμπαίκτες του που απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ένα άστοχο πλασέ του αμαρκάριστου Δαλαμπύρα από το ύψος της μικρής περιοχής και σε κενή εστία, μετά από οργανωμένη επίθεση των συμπαικτών του και παράλληλη συρτή σέντρα πάρε – βάλε του Ανδρέου και μια απερισκεψία του Ραμάι, που αντί να πασάρει σε έναν από τους τρεις συμπαίχτες του που βρέθηκαν αμαρκάριστοι μέσα στην αντίπαλη περιοχή, προτίμησε να κάνει κάτι μόνος του και έχασε τη μπάλα ήταν οι καλύτερες στιγμές για τους φιλοξενούμενους. Η Δήμητρα είχε προηγηθεί στο παιχνίδι με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοιλούκου στο 3ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Τσέτσιλας): Πουτσιάκας, Γεωργοβίτσας (80′ Βαρσάμης), Πλιάγκας, Μεσημέρης, Τριανταφύλλου, Παύλου, Καζάνι, Θεμελής, Κατσιούλης, Κοιλούκος (65′ Πεζής), Μπατζιανούλης Αλ. (70′ Φλώρος).

ΑΕΔ Νίκαιας (Καπελιάνης – Καμακάς): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Καρανίκας (46′ Ραμάι), Μπακαρτζής, Νταής (85′ Σούλι), Σβερκούλης (85′ Σταυρίδης), Χριστοδούλου, Δαλαμπύρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Κουμέρτας, Αναστασίου Γ.