Ισοπαλία στα Βούναινα

Δίχως νικητή έληξε το παιχνίδι στα Βούναινα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Διογένη για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ τοπικής κατηγορίας του Νομού μας.

Έτσι, οι «βυσσινί» των Γιώργου Λυκοκώστα έφθασαν τους έντεκα βαθμούς, ενώ ο Διογένης του Γιώργου Κύργια έφθασαν τους δώδεκα βαθμούς μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Ο Διογένης «άνοιξε» το σκορ με τον Κώστα Τζήμουλα στο πρώτο ημίχρονο για το 0 – 1 και ο Δημήτρης Κόκκορας ισοφάρισε στο 42′ σε 1 – 1 για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 70′ με τον Κοτσιβό να αστοχεί με εκτέλεση πέναλτι για το 1 – 2, καθώς ο Λωρίδας αντέδρασε σωστά και κράτησε τα Βούναινα στο παιχνίδι για το τελικό, 1 – 1…

Μάλιστα, τα Βούναινα τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 75ο λεπτό ο Μάκης Κωσταρέλλος αποβλήθηκε και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια…

Οι Συνθέσεις

Βούναινα (Γιώργος Λυκοκώστας): Λωρίδας, Ευσταθίου, Κωσταρέλος, Γούργος, Παπαδημητρίου, Κατσαβός (70′ Μερτζανίδης), Θανασιάς, Χριστοδούλου, Κόκκορας, Αργύρης, Νταναβάρας.

Διογένης (Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Ταμανάκιας, Αλγκίνιο, Μιχαήλ, Κύργιας, Τσαρκμπιάνι, Κοτσιβός, Πατρίκης, Βολιωτόπουλος, Νίκου, Τζήμουλας.

Αγωνίστηκαν και οι: Βουλγαράκης, Πλακού, Σουσμανίδης και Βούλγαρης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Άγγ., Κοτούμπας, Μπατζιανούλης.