Ισοπαλία στο Βλα(Χ)ογιάννι…

Δεν είχε νικητή η συνάντηση στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Σμόλικα για την τελευταία και 17η αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας του Νομού μας.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες με το τελικό αποτέλεσμα (2 – 2) πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αποτέλεσμα αυτού, η ομάδα του Νίκου Φακίτσα να τερματίσει στην 15η θέση της βαθμολογίας έχοντας δέκα τρεις βαθμούς. Από την άλλη, με τον βαθμό της ισοπαλίας το σύνολο του Γιώργου Μάτου τερμάτισε στην 9η θέση έχοντας είκοσι δύο βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Στέφανος Πρισακάρου βρήκε και πάλι δίχτυα και με δύο γκολ (41′ & 44′) έδωσε το προβάδισμα στον Σμόλικα, με το 0 – 2 να αποτελεί και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν αρχικά στο 47′ με τον Σπύρο Ιωαννίδη ενώ το τελικό 2 – 2 και ο βαθμός της ισοπαλίας για το Βλαχογιάννι ήρθε στο 74′ με τον Κώστα Κολοβό που σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα…

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Φράτζας, Παληγιάννης, Κολοβός, Κυπαρίσσης, Τσιάρας, Πατσής (90′ Πέτρου Θ.), Καρακίτσιος (80′ Λάκης), Γκουρομπίνος Δ. (75′ Κιόρι), Γελαλής, Ιωαννίδης.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Σβάρνας, Τάφα (65′ Χαζίζι), Χασιώτης, Λιάκος, Λάλλος, Παπαθανασίου, Γκαλμπογκίνης (75′ Περδίκης), Παπαγεωργίου (89′ Ροκάς), Χριστακέας, Καρυώτης, Πρισακάρου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Παπαγεωργίου, Κοντογιάννης.