Ισοπαλία στο Μεσο(Χ)ώρι ανάμεσα σε Δαμασιακό και Λάρισα 2012

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι στο Μεσοχώρι ανάμεσα σε Δαμασιακό και Λάρισα 2012 με το 1 – 1 να είναι το σκορ που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους δύο συλλόγους.

Στο πλαίσιο της 11ης «στροφής» του πρωταθλήματος λοιπόν, η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα έφθασε τους έξι βαθμούς και συνεχίζει στη δέκατη πέμπτη θέση, ενώ στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Δημήτρη Καπετανόπουλου έφθασε τους δώδεκα βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ως αλλαγή, ο Νίκος Γελαλής πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Δαμασιακού με τον γνωστό τρόπο και με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 57′ έκανε το 1 – 0!

Στο 71ο λεπτό η Λάρισα 2012 έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Νίκος Φλώρος αντίκρισε από τον κ. Βασιλό τη κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Προς το τέλος του αγώνα και στο 88ο λεπτό, ο Αντώνης Κίτσας εκτέλεσε φάουλ και ο Δημήτρης Δημόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τέλος, οι άνθρωποι της Λάρισας 2012 εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Βασιλού και των βοηθών του στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Δαμασιακό με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 90ου λεπτού με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κίτσιο.

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Νικολακούλης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Καρακάνος, Ιωαννίδης, Δούκας, Ραπτοτάσιος (53′ Γελαλής), Μουσιάρης, Λούτσος, Τσιάλτας (75′ Μπακαΐμης), Λέτσιος.

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Ν., Φλώρος Αν., Φλώρος Π. (55′ Κίτσας Αν.), Κίτσιος Π., Δημόπουλος Δ., Ιορδανίδης Δ., Ελιζόπουλος (75′ Κουτζαμπασούλης), Τσιτσόπουλος, Στρατινάκης, Κίτσιος Δ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Καραμπούλας, Τέγος Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...