Ισοπεδωτικός ο Δρυμός!

Ο Κεραυνός Δρυμού έκανε ότι ήθελε την Αστραπή Δελερίων παίρνοντας μία πολλά υποσχόμενη νίκη για τη συνέχεια με το επιβλητικό 7 – 0!

Λίγο πριν τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα και συγκεκριμένα στο 17΄ο Ζιώγας “άνοιξε” το σκορ για τους γηπεδούχους. Για να έρθει στο 25΄ο Δρυστέλλας να διπλασιάσει τα τέρματα τις ομάδας του. Ενώ η νίκη ουσιαστικά “κλείδωσε” από το 40΄όταν ο Καλτέξης Θ. έκανε το 3 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός δεν έριξε τον ρυθμό του. Κάθε άλλο. Αφού στο 60΄ο Δρυστέλλας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Ενώ δεύτερο γκολ πέτυχε και ο Καλτέκης Θ. στο 65΄για το 5 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα και ο Γαλανός “έγραψε” το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Τελικά τον επίλογο στην αναμέτρηση τοποθέτησε ο Γκαλίτσιος στο 80΄διαμορφώνοντας το τελικό 7 – 0.

Η Σύνθεση

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Στάμος, Μπαργιάννης, Γκαλίτσιος, Μπούτλας, Κουτσογιάννης, Τσανάκας (60’ Μπαρλαγιάννης), Δρυστέλλας, Ζιώγας (60’ Τεγούσης), Καλτέκης Θ. (70’ Γαλανός), Γκαντούνας Γ., Καλτέκης Γ.