Ισοφάρισε τον… Τσατσαλίδη στα (Χ)ασομέρια ο Λόζος!

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν από κοινού η ομάδα του Τυρνάβου και του Δωτιέα Αγιάς, με τους δεύτερους να πανηγυρίζουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της πρεμιέρας και τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τη δεύτερη σερί ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με το “συνήθη ύποπτο”, Γιώργο Τσατσαλίδη, περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της “μεγάλης” κατηγορίας, στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ο οποίος έθεσε βάσεις ώστε για ακόμη μια χρονιά να έχει καταλυτικό ρόλο στην πορεία του Δωτιέα.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις συνεχίστηκε η ροή του παιχνιδιού με τον Τύρναβο να μην έχει καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση έως στο 90′. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε από το πόδι του Μανώλη Λόζο στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90′ όταν και η ομάδα του Τυρνάβου κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας λίγο πριν από τα… χασομέρια της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Νίκος Παπανικολάου – Νίκος Σακελλαρίου): Βλιώρας, Νταναβάρας, Γανός, Κουτσοκέρας, Δασκαλόπουλος, Μπάκος Κ., Ντονούδης (60′ Βάνης), Μπάκος Γ. (78′ Πατσιωτός), Λόζος, Παπαγιαννούλης (59′ Τσούτσας), Καραλής (70′ Κατσαρός).

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπρέλλας, Γούτος, Κορλός, Ντελής, Μπαλαμώτης, Ποτούσογλου, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Σβερκούλης (58′ Πασιάς Π.), Τσατσαλίδης, Γελαλής (74′ Βλάχος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος, Γ., Νατσιούλας, Ακρίβος.