Ιστορική πρόκριση για τη Λάρισα Φούτσαλ, σε μια ήδη… ιστορική μέρα!

Ιστορία έγραψε η Λάρισα Φούτσαλ, η οποία και στο πρώτο επίσημο της παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου, κατάφερε να κερδίσει τον Αδέσποτο Αθηνών (ομάδα Β΄Εθνικής) και να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ιστορικό ήταν ούτως ή άλλως το σημερινό παιχνίδι της Λάρισας Φούτσαλ, μιας και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι ομάδας Φούτσαλ στη πόλη της Λάρισας, με τους «πορτοκαλί» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου να κάνουν την ημέρα ακόμη σημαντικότερη με τη νίκη (4 – 2) που πέτυχαν κόντρα στην ομάδα του Αδέσποτου Αθηνών, «τσεκάροντας» κιόλας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, χωρίς να πετυχούν κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη όμως, το γκολ έπεφταν «βροχή» και η ομάδα της Λάρισας κέρδισε εν τέλει τον Αδέσποτο Αθηνών και παράλληλα και το εισιτήριο της πρόκισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την ομάδα της Λάρισας σκόραραν οι Πλιάγκας (1 – 0), Σγουραλής (2 – 0), Σχοινάς (3 – 0), ενώ ο Σγουραλής διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

Στην επόμενη φάση η ομάδα της Λάρισας θα φιλοξενήσει στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, την ομάδα της Καλλιθέας, ομάδα της Super League.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα Φούτσαλ (Βασίλης Παπακωνσταντίνου): Κολωνιώτης, Σαμπάνης, Σαΐτης, Νεράντζης, Λουκανίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Σγουραλής, Χονδροδήμος, Πουρουτίδης, Σχοινάς, Πλιάγκας, Περδικούλης.

Αδέσποτος Αθηνών (Α. Γιολδάσης): Ράμμος, Τανταρούδας, Πριονιστής, Μανωλαράκης, Αναγνώπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Καλλίγας, Κύρκος, Σκιάνης, Γραμμένος, Διαμαντόπουλος, Καρτσακλής, Καραούστας, Ηλιάκης, Γεωργίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μπλιώνας, Τάνας.