Ιστορική πρόκριση του Λαρισαϊκού επί της ΑΕΛ

Σε ένα ιστορικό παιχνίδι ο Λαρισαϊκός απέκλεισε την ΑΕΛ από την συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, αφού χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι (1 – 1 κ.α.).

Παρουσία 500 περίπου φιλάθλων στο γήπεδο του Βιολογικού και μέσα σε μια ΑΕΛική ατμόσφαιρα οι «βυσσινί» του Χρήστου Γκάτα προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπόρο με διαγώνιο σουτ στο 2ο μόλις λεπτό, με τους «πράσινους» του Νίκου Ανδρέου να ισοφαρίζουν το παιχνίδι πριν το ημίχρονο με ένα πανέμορφο τέρμα του Νίκου Βάρσου.

Ο «λατιναμερικάνος» του Λαρισαϊκού αφού έκανε μια όμορφη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Αθανασόπουλου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αποσπώντας το χειροκρότημα όλων γι’ αυτό το γκολ – «ποίημα».

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ της νίκης – πρόκρισης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Για καμιά από τις δύο ομάδες. Όσο και αν προσπάθησαν οι Κουρούκας, Γκόλαντας από τον Λαρισαϊκό και Τσούτσας, Γκόγκουρας από την ΑΕΛ.

Στα πέναλτι για τον Λαρισαϊκό ήταν εύστοχοι οι Γκόλαντας, Θάνος, Κωνσταντάς, Γεωργούλας Θωμ., Γούπος, Δασκαλόπουλος, ενώ για την ΑΕΛ εύστοχοι ήταν οι Γκόγκουρας, Τσούπρος, Τσούτσας, Μακροβασίλης και Κονδής.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός (Νίκος Ανδρέου): Γεωργούλας Θωμ., Μικερτζής Δ., Ανδρώνης, Γεωργούλας Θοδ., Μπουμπουνάρας, Μανωλόπουλος, Μητρούσκας, Κωνσταντάς, Βάσσος (55′ Γούπος), Μικερτζής Απ. (70′ Γαρυφαλλόπουλος), Κουρούκας (55′ Γκόλαντας).

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας): Αθανασόπουλος, Μπόρος (67′ Τάτσης), Λαρίσσης (46′ λ.τ. Χονδής), Μακρής Αθ., Ράπτης (70′ Μακροβασίλης), Τσούτσας, Τσούπρος, Χουλιαρόπουλος (67′ Γκόγκουρας), Πολύζος, Γκουκίδης, Καλαπανίδας.