Ισόπαλοι Βλα(Χ)ογιάννι & Αχιλλέας Φαρσάλων…

Το γκολ του Ντίνου Κατσανάκη στην αρχή του αγώνα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Χρήστος Νάτσης με πέναλτι κι έτσι η Δόξα Βλαχογιαννίου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1.

Το παιχνίδι αυτό διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και οι δύο ομάδες με το τελικό σκορ πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Φακίτσα έφθασε τους πέντε βαθμούς, ενώ το σύνολο του Αρίστου Παπαγεωργίου έφθασε τους δύο βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, ο Ντίνος Κατσανάκης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και «άνοιξε» το σκορ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες και η Δόξα Βλαχογιαννίου έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Νάτση, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Αλεξίου από τον Μπερσιάνη.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Γκουρομπίνος (60′ Λιόλιος), Κωνσταντινίδης, Λιάκος, Φράτζας, Σαΐτης, Ράχης (71′ Παληγιάννης), Κοντοθανάσης, Τσιάρας (71′ Τασιούλης), Νάτσης, Αλεξίου.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Παρθένης Σ., Κατσανάκης, Τσούλης Αθ., Μπερσιάνης, Πετράκης, Τσούλης Δ. (75′ Καναβός), Αναγνώστης, Παρθένης Λ., Γαγάρας (85′ Μπαϊράμι), Παπακωνσταντίνου, Ζιώγας (90′ Ιμεράι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μίχος, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...