Ισόπαλοι στο φινάλε χάρη στον Νίκο Μπατζέλα!

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήραν Ολυμπιακός Αμπελιάς και Μαυροβούνι μετά την μεταξύ τους ισοπαλία στην 5η «στροφή» των πλέι άουτ.

Το τελικό σκορ (1 – 1) δεν ανέδειξε νικητή κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Με τον βαθμό αυτό, η ομάδα του Δημήτρη Βλάχου βρίσκεται μία θέση πάνω από την την ζώνη του υποβιβασμού με είκοσι τέσσερις βαθμούς, ενώ το σύνολο του Δημήτρη Κουκουλιάφκα βρίσκεται πιο ψηλά και την 1η θέση έχοντας τριάντα τρεις βαθμούς μαζί με την Δήμητρα Γιάννουλης.

Ο Χατζής ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ στο 16ο λεπτό στην αναμέτρηση και η Αμπελιά πήρε προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη, ωστόσο οι «πετεινοί» με «δράστη» τον Νίκο Μπατζέλα στο 90′ έφυγαν από το γήπεδο της Αμπελιάς με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο έμπειρος μέσος σκόραρε απέναντι στους «κόκκινους» και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.

Από πλευράς ευκαιριών, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Χύσα, Χατζή και Τσαπατώρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους στιγμές με τους Μπέτση, Ακριβόπουλο, Πασιά και Πράπα…

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Αντωνίου, Νικολακούλης, Χάμος, Πετράκης, Πλίτσης, Νταμπαλέτσιος (73′ Κοτρώτσιος Χρ.), Χατζής, Τσαπατώρης, Χύσα, Καρατζούκος (85′ λ.τ. Μπλάντας).

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ. (77′ Ντούρας), Κακαζούκης, Μπατζέλας Β. (77′ Βαλώζος), Μπάγκας Κ., Ράχης (60′ Ακριβόπουλος), Μαγγόλας (60′ Τατσέλος), Μπατζέλας Ν., Πασιάς, Μπέτσης, Πράπας (60′ Παπαμάνος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Παραφέστας, Κοντογιώργος.