Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι στο Καλοχώρι

Ισόπαλο με 1 – 1 ολοκληρώθηκε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Αναγέννησης Καλοχωρίου και Α.Ο. Χειμαδίου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα σε κάθε ημιχρόνο, μοιραζόμενες τον βαθμό της ισοπαλίας στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 15ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Δούρος. Πέναλτι το οποίο και αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι του Χειμαδίου, που έφυγαν με παράπονα από την διαιτησία του κ. Κακάνη από το γήπεδο του Καλοχωρίου.

Στην επανάληψη και στο 55′ οι φιλοξενούμενοι του Χειμαδίου ισοφάρισαν το παιχνίδι, χάρις σε τέρμα του Τζιούρα, ο οποίος με το δικό του προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1, δίνοντας στην ομάδα του, τον βαθμός της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιάννης Τσαλάγγας): Μουμίν, Πλιάτσικας, Λούγκος (75′ λ.τ. Νούσιος), Μπαλοδήμος, Μάρκου (62′ Χριστοδούλου), Τσιρώνης Γ., Τσιρώνης Α., Δούρος, Ζαβρής, Μπράτσια (90′ Σαΐτης), Λιόγκας (85′ Τόπης).

Α.Ο. Χειμαδίου (Αθανάσιος Τζίγκουρας): Νίκου Ζαϊρές, Παναγιωτίδης, Τόπης, Γκανάτσιος, Μακρής, Γκρέτσης, Λανάρας, Βλαχογιάννης, Μουσιός, Τζιούρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Μπλιώνας, Καϊμακάμης.