Ισόπαλο το ντέρμπι στην Νίκαια

Δίχως νικητή τελείωσε το ματς στην Νίκαια, με τον Παναγροτικό να αναδεικνύεται ισόπαλος με σκορ 1 – 1 με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο ντέρμπι της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά και την μεταξύ τους ισοπαλία. Η ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη έφθασε τους τριάντα δύο βαθμούς στην 6η θέση, ενώ το συγκρότημα του Βασίλη Μπακογιάννη έφθασε τους τριάντα τρεις και τερμάτισε μία θέση πιο πάνω στον πίνακα της βαθμολογίας.

Για τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Κουλουκτσής σκόραρε στο 12ο λεπτό για το 0 – 1 και ο Παναγροτικός Νίκαιας έφερε το ματς στα ίσια στο 43′ με τον Ηλία Χριστοδούλου.

Σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μπουρουζίκα μιας και δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στην Νίκαια…

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Κωνσταντίνου, Ξιώνης (70′ Φάσσας), Γεωργόπουλος, Ακρίβος, Περήφανος, Χουσενάϊ, Σώκος, Γκουντίκας, Αλατάς (62′ Πετράκης), Γκανάβας (84′ Τσιάρας), Χριστοδούλου.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουσιάς, Παπαδόπουλος, Τσούλης Αθ.., Κουλουκτσής, Παπακωνσταντίνου (76′ Σταθάκος), Γανός (63′ Αετόπουλος), Γκαραλιάκος, Λαβαντσιώτης, Φουρίκης, Κερμελίδης (80′ Ιωαννίδης), Χατζόπουλος (76′ λ.τ. Τσούλης Δ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Μάνος, Κοτούμπας.