Ισόπαλο το ντέρμπι στην Ροδιά

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Ροδιά μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ολύμπου Λάρισας.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και πολλά νεύρα οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το τελικό σκορ 2 – 2.

Απο ενα ημίχρονο για την κάθε μια ομάδα  στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Όλυμπου Λάρισας άνοιξε το σκόρ και το κράτησε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της Ροδιάς ανέβασε στροφές ο Τόρης πήρε απο το χέρι την ομάδα της Ροδιάς και με 2 όμορφα γκόλ την έβαλε μπροστά στο σκόρ , παρόλο τα δυο τέρματα που πέτυχε το παιχνίδι τελείωσε με ισοπαλία.

Το Φιλμ του Αγώνα

5′ Πρώτο καλό σουτ του αγώνα για την ομάδα του Όλυμπου με τον Μούμο να στέλνει την μπάλα με το σουτ που επιχειρεί δίπλα απο το δοκάρι.

10′ Η απάντηση για την ομάδα της Ροδιάς ήρθε 5′ λεπτά αργότερα όταν ο Μπαλκούρας έπειτα απο ωραία ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα να περάσει διπλά απο το δοκάρι.

20′  0 – 1 Ανοίγει το σκορ η ομάδα του Όλυμπου Λάρισας με τον Ζάρρα ύστερα απο ωραίο σουτ μέσα απο την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαζήση.

36′ Όμορφο σουτ απο τον Μπαλκούρα το σουτ που επιχειρεί όμως βγαίνει αουτ.

50′ Δυνατό σουτ απο τον Τόρη αποκρούει με υπερένταση ο Τέρπος

60′  1 – 1 Εξαιρετική ατομική ενέργεια απο τον Τόρη αποφεύγει 3 παίχτες του Όλυμπου Λάρισας και με ωραίο πλασέ φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

61′  2 – 1 Μέσα σε ένα λεπτό η ομάδα της Ροδιάς πετυχαίνει την ανατροπή και πάλι με γκόλ του Τόρη και ύστερα απο ωραία σέντρα του Πίγκα με ωραία σουτ στην κίνηση πραγματοποιεί το 2 – 1.

70′ 2 – 2 Έπειτα απο σέντρα του Γκουζιώτη και κατά την απομάκρυνση της μπάλας απο τον Σαρρή με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και διαμορφώνει το τελικό 2 – 2.

Οι Συνθέσεις

Ροδιακός (Βασίλης Αργυρακούλης): Παπαζήσης, Σαρρής , Τσιρόπουλος( 45′ Κουνής), Λάκης, Γεροστέργιος, Μαντζαφλάρης, Τόρης (80′ Φτεριώτης) , Μπαλκούρας, Πίγκας, Βασιλειάδης (75′ Στατήρας) , Σπάχος.

Όλυμπος Λάρισας (Θωμάς Αλεξούδης): Τέρπος, Μπολίκα, Μούμος Κ., Παπαμάνος, Καπετάνιος, Ζάρρας, Βάσσος (55′ Μούμος Γ.), Μπούνα, Γκουζιώτης, Ρουμελιώτης, Σιαμπάνης (80 Γκιάτσας).