«Κάηκε» η Νίκαια: Η φιέστα ανόδου του Ιωνικού (videos)

Δείτε στιγμές και δηλώσεις από τη φιέστα ανόδου του Ιωνικού.

Η ενημέρωση του Ιωνικού για τη φιέστα έχει ως εξής:

Ηταν μία υπέροχη, μία μαγική βραδιά, μία Ιωνική βραδιά όπου ΟΛΑ στην Πλατεία Σπάθας βάφτηκαν Μπλε. Στο χρώμα του Ιωνικού. Στο καμάρι της Νεάπολης που γιόρτασε την άνοδο στην SL2 με μια μίνι φιέστα όπου το παρών έδωσαν το απόλυτο τρίπτυχο της επιτυχίας για το Back 2 Back.

Πρώτα από όλους η διοίκηση Τσιριγώτη. Σύσσωμη η οικογένεια που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την “ποδοσφαιρική επανάσταση” που έχει συνετελέσει ένα μικρό θαύμα. Δύο άνοδοι με πολύ σκληρή δουλειά -οργάνωση και απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο.

Εν συνεχεία οι παίκτες. Με τους περισσότερους εξ αυτών να δίνουν το παρών και να αποθεώνονται ένας -ένας από τον κόσμο. Ο Κόουτς Χαραλαμπίδης ήταν εκτός λόγω υποχρεώσεων που είχε στη Θεσσαλονίκη αλλά και αυτός αποθεώθηκε, όπως και ο συνεργάτης του κος Μπιζάς. Ο Γενικός Αρχηγός Ανδρέας Πασπαλιάρης, ,οι φροντιστές κ.κ Κάτσικας και Γεωργίτσης.

Οι φανεροί και αφανείς ήρωες του ποδοσφαιρικού τμήματος που έγραψαν και θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

Και βέβαια ο κόσμος. Χιλιάδες φίλαθλοι του συλλόγου έδωσαν το παρών και δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ηταν μία πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ γιορτή. Με τους Rangers να τιμούν τους κ.κ Γιάννη και Τάκη Τσιριγώτη για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Ο Ιωνικός έγραψε μία ακόμα σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του μιας και για πρώτη φορά μπόρεσε να πετύχει το Back 2 Back σε ανόδους κα πλέον έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάει ακόμα πιο ψηλά!!!The post «Κάηκε» η Νίκαια: Η φιέστα ανόδου του Ιωνικού (videos) appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com