Κάναντι: «Είμαι αισιόδοξος, μπορούμε πολλά πράγματα» (vid)

Ο Νταμίρ Κάναντι, άρχισε την δουλειά με τον Ατρόμητο και στις δηλώσεις του πριν την πρώτη προπόνηση, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος πως οι Περιστεριώτες θα έχουν μια αρκετά καλή χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τα όσα έχει δει για την ώρα στον Ατρόμητο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η ομάδα βγάζει μια πολύ θετική ενέργεια. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πιστεύω όλα θα πάνε καλά».

Για το πως πήρε την απόφαση να κάνει αυτό το βήμα: «Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ επαγγελματικό σωματείο, οργανωμένο και αυτός ήταν ένας λόγος που επέλεξα να έρθω εδώ. Κάποιοι παίκτες έφυγαν, αλλά πολλοί ήρθαν και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι μια ομάδα σαν οικογένεια».

Για τα πολλά νέα πρόσωπα που έχει ο Ατρόμητος: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Με τη νέα φιλοσοφία μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχουμε έναν εξαιρετικό τεχνικό διευθυντή και εδώ μπορούμε να πάμε καλά και να φέρουμε θετικά αποτελέσματα».

Για το ρόστερ: «Γνωρίζουμε την ομάδα, αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα προσαρμογής, γνωριζόμαστε σιγά σιγά μεταξύ μας. Στην προετοιμασία θα βρεθούμε ακόμα πιο κοντά, θα γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας».

Για το αν έχει καταλήξει στον τρόπο παιχνιδιού που θα παίξει με τον Ατρόμητο: «Έχω μια φιλοσοφία να δοκιμάζω νέα πράγματα και συστήματα. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Σίγουρα είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική και μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουν γίνει ήδη κάποιες μεταγραφές. Έχουμε μια φιλοδοξία να βγούμε και πάλι στην Ευρώπη, λείπουμε δυο χρόνια από το Europa League. Ευελπιστούμε πως με τις μεταγραφές θα καταφέρουμε φέτος να επιστρέψουμε εκεί».

 

Πηγή: gazzetta.gr