Κάποιοι βιάστηκαν για την Ηλιούπολη…

Ξεκαθάρισμα έκανε η Ηλιούπολη για το διοικητικό και αγωνιστικό μέτωπο της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε δηµοσίευµα στην ιστοσελίδα sportime.gr, την Κυριακή 28/6, γίνεται αναφορά στη νέα διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης, γράφοντας, προφανώς λόγω έλλειψης σωστής πληροφόρησης, για καθοδήγηση και βασική χρηµατοδότηση από έναν επιχειρηµατία, γεγονός που είναι λανθασµένο.

Με βάση τα παραπάνω θα θέλαµε να ενηµερώσουµε, µε τον πιο υπεύθυνο τρόπο, ότι τη διοίκηση και την καθοδήγηση ασκεί η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται, µεταξύ άλλων, από τους κ. κ. Βλάχο Δηµήτρη, Μπίρλη Θανάση και Χάλκο Νίκο, επιφανείς ανθρώπους του επιχειρείν στην Ηλιούπολη, ενώ οικονοµικά η νέα αυτή προσπάθεια στηρίζεται συνολικά από µια πλειάδα διακεκριµένων επιχειρηµατιών, οι οποίοι δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους για τον Γ.Σ.Η. ήρθαν κοντά, βάζοντας πολύ χρόνο και χρήµατα, προκειµένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί.

Επιδίωξη της νέας διοίκησης είναι η ποδοσφαιρική οµάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης όχι µόνο να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς της στόχους, αλλά να αποτελέσει οµάδα πρότυπο στον τοµέα της οργάνωσης και λειτουργίας της, να φέρει τον υγιή φίλαθλο κόσµο στο γήπεδο και να αναδείξει το ποδόσφαιρο ως έναν χώρο που µπορεί και πρέπει να προσφέρει γενικότερα στην κοινωνία.

Με εκτίµηση

Η Διοικούσα Επιτροπή της οµάδας ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Η

Βλάχος Δηµήτρης

Μπίρλης Θανάσης

Χάλκος Νίκος

The post Κάποιοι βιάστηκαν για την Ηλιούπολη… appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...