Κάτι ξέρει και… χαμογελά ο Λάμπρος!

Τι και αν έχασε το Κύπελλο; Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρος Ιωακείμ, απέδειξε πως μπορεί και αναγνωρίζει προσπάθειες και μετά το τέλος του χαμένου Τελικού για την ομάδα του μοίρασε συγχαρητήρια, γεμάτος χαμόγελο, γνωρίζοντας και ο ίδιος πως μια «μάχη» χάθηκε, αλλά όχι ο «πόλεμος».

Και όπου «πόλεμος» η ολοκλήρωση της φετινής ονειρεμένης χρονιάς για τους «κυανόλευκους» με την άνοδο του Ηρακλή στη Super League 2, κάτι το οποίο και θα αποτελέσει… άθλο!

Όσον αφορά τον Τελικό, μπορεί τα τελευταία χρόνια η άτυπη… αγωνιστική «κόντρα» των δύο σωματείων να είναι μεγάλη σε σημείο μάλιστα πολλές φορές αμφότερες οι δύο πλευρές να «ξεφεύγουν» από την καθαρά αγωνιστική «κόντρα», παρόλα αυτά ο 49ος Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας διεξήχθει κάτω από ιδανικές συνθήκες μπροστά σε 2.000 κόσμο στο Στάδιο Αλκαζάρ, με τον ΠΟΕ να «χαμογελά» στα πέναλτι.

Το παιχνίδι διεξήχθη επί ίσοις όρους με ένα ρεσιτάλ διαιτησίας και από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Μάκη Κουκούλη, μη αφήνοντας κανένα παράπονο σε καμία από τις δύο πλευρές.

Ο ισχυρός άνδρας που παρέλαβε έναν Ηρακλή σε εικόνα διάλυσης πριν χρόνια, κατάφερε να φέρει τον «Ημίθεο» σε θέση να διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο, με τον μεγάλη στοίχημα του φετινού Ηρακλή να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Κάτι το οποίο και έγινε και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2 που ξεκινούν στις 7 του Μάη (στη πρεμιέρα ο Ηρακλής έχει ρεπό).

Ίσως ξέρει κάτι περισσότερο ο Λάμπρος και έχει αυτό το χαμόγελο…