Κέρδισε και έμεινε… κατηγορία!

Στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας και την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι η Δόξα Βλαχογιαννίου αφού κατάφερε και κέρδισε την τελευταία αγωνιστική των Play Out την αδιάφορη Δήμητρα Γιάννουλης με 2 – 4 και δεν… κοιτούσε την εξέλιξη του αγώνα στη Φαλάνη.

Η ομάδα των Φακίτσα – Χρόνη κατάφερε να φτάσει σε ένα μικρό «άθλο» κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στα μπαράζ και εν τέλει κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να σώσει την κατηγορία, με τον Αμπελωνιακό να υποβιβάζεται!

Οι Βλαχογιαννίτες άνοιξαν το σκορ με τον Σπύρο Ιωαννίδη μόλις στο 6′ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 11′ να «διπλασιάζει» τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 13′ ο Γκουρομπίνος έμοιαζε να «κλειδώνει» την νίκη με το τρίτο τέρμα στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 26′ με τον Αντώνη Ραμάι για το 1 – 3 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στη μία ώρα αγώνα ο Πέτρου έδωσε και πάλι «αέρα» τριών τερμάτων στη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Το τελικό 2 – 4 διαμόρφωσε στο 90′ ο Καρβούνης, που στο 77′ είχε και δοκάρι.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας): Καρκατσέλας (46΄Κοβούσογλου), Κονταξής (60΄Καρβούνης), Αμπατζίδης, Τάφα, Σαπάκος, Μπάμπαλης, Μαντζαφλάρας (65΄Μανάκας), Μπάκος, Ραμάι, Τάχος (46΄Αρσένης), Τσακνάκης (46΄Χατζηγρηγορίου).

Δόξα Βλαχογιάννι (Νίκος Χρόνης – Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Λάκης, Παληγιάννης, Φράντζας, Κυπαρίσσης (65΄Φακίτσας), Τσιάρας, Γκουρομπίνος (65′ Πέτρου Γ.), Αλεξίου (65′ Καρακίτσος), Πέτρου Θ., Γελαλής, Ιωαννίδης (46′ Κιόρι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Μάνος, Μίχος.