Κέρδισε και ελπίζει!

Στη νίκη απέναντι στους Γόννους έφθασε σήμερα το απόγευμα ο Αμπελωνιακός, όπου κέρδισε στο γήπεδο του Αμπελώνα με 1 – 0 για την 31η αγωνιστική κατηγορία.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαδημητρίου έφθασε με τη σημερινή νίκη λοιπόν τους πενήντα δύο βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει για τη τρίτη θέση του πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται με τρεις βαθμούς μακριά από αυτή τη θέση που οδηγεί φυσικά και στην άνοδο στη πιο πάνω κατηγορία.

Από την άλλη, μετά και τη σημερινή ήττα, οι Γόννοι έμειναν στους σαράντα εννέα βαθμούς και στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος μετά και από αυτή την αγωνιστική.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο πρώτο μέρος και στο 36ο λεπτό με σκόρερ τον Παναγιώτη Ψύρρα με δυνατό σουτ ύστερα από σέντρα του Πάρη Μπόντε. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα με κορυφαίες στιγμές τα δύο δοκάρια των Παναγιώτη Ψύρρα και Γιώργου Τσετιροκλή.

Η Σύνθεση

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Λιάκος, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ψύρρας (77′ Βούκιας), Πατρίκου (60′ Κόκκινος), Ιωαννίδης (88′ Μεσημέρης), Τσετιροκλής, Μπόντε.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Γκαρέλης, Καραμπούλας.