Κέρδισε και την Ανάβρα και παραμένει σε τροχιά ανόδου

Η καλή μέρα, λένε, από το πρωί φαίνεται και αυτό συνέβη χθες στο γήπεδο της Αμυγδαλέας με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σιούτα του Βασιλείου, ο οποίος με δύο δικά του τέρματα στο 3′ και 90′ με σουτ και του Αρσένη Μπάγκα με ωραίο γυριστό σουτ μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελούλη στο 85′ διαμόρφωσαν το τελικό 3 – 1 για την ομάδα της Αμυγδαλέας αφού στο 14′ είχε ισοφαρίσει ο Χαλκιάς για την Ανάβρα προσωρινά με κοντινό πλασέ.

Καλύτεροι από πλευράς γηπεδούχων ήταν οι Σιούτας Δ./Β., Αρσένης Μπάγκας και Ευαγγελούλης ενώ για την ομάδα της Ανάβρας ξεχώρισαν οι Καραφύλλι και Μπέλιας.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από δεξιά ο σκόρερ των 2 τερμάτων Σιούτας Δ./Β., στην μέση ο προπονητής Γιώργος Πολύζος και αριστερά ο άλλος σκόρερ, Αεσένης Μπάγκας.

Το Φιλμ του Αγώνα

3′ 1 – 0 Τετ – α – τετ για τους γηπεδούχους με τον Σιούτα Δ./Β. να βγαίνει απέναντι στον Δημηνίκα κάνει το σουτ με την μπάλα στα δίχτυα.

8′ Διπλή χαμένη ευκαιρία για την ομάδα της Ανάβρας με τον Μπέλια να κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή και τον Παπανικολάου να αποκρούει με τα πόδια και τον Γκοσί να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση,όμως το σουτ που πραγματοποιείται από τον ποδοσφαιριστή είναι άσχημο και η μπάλα βγαίνει άουτ.

14′ 1 – 1 Τετ – α – τετ για τους φιλοξενούμενους με τον Χαλκιά να κάνει το σουτ και τον Μητράκα να διώχνει πάνω στην γραμμή αλλά η μπάλα να στρώνεται στα πόδια του επιθετικού που με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει για την ομάδα του.

18′ Φάουλ για τον Αετό με τον Αναστασίου να εκτελεί και τον Ευαγγελούλη να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δημηνίκα.

22′ Σουτ του Σιούτα Δ./Β. για την Αμυγδαλέα η μπάλα περνάει ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δημηνίκα.

43′ Σέντρα του Αναστασίου για τους γηπεδούχους πηδάει για κεφαλιά ο Σιούτας Δ./Β. με τον Δημηνίκα να αποκρούει με δυσκολία στην αριστερή γωνία του.

57′ Σουτ του Παζάρα για την Αμυγδαλέα αποκρούει σταθερά ο Δημηνίκας.

59′ Κόρνερ για τους γηπεδούχους εκτελεί ο Αναστασίου παίρνει την κεφαλιά ο Μπάγκας Α. η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.

85′ 2 – 1 Φάουλ για τον Αετό Αμυγδαλέας εκτελεί ο Ευαγγελούλης με τον Μπάγκα Α. να πραγματοποιεί ένα πανέμορφο γυριστό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Δημηνίκα.

90′ 3 – 1 Ιδανική αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον
Σιούτα Δ./Β. να κάνει το σουτ και να διαμορφώνει το τελικό 3-1 για την ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Πολύζος): Παπανικολάου, Μπάγκας Α., Ευαγγελούλης, Μητράκας, Μακρίδης, Σιούτα Δ./Β.,
Σιούτας Δ./Σ., Αναστασίου, Ανδριανόπουλος (22′ λ. τ. Παπακωστούλης), Καραμπέτσος (60′ Τοσιούδης),
Παζάρας (90′ Γραμμένος).

Προοδευτική Ανάβρας (Αποστόλης Νεμπεγλέρας): Δημηνίκας, Μπατσίκας, Μαλλιάρας, Λόλη, Γιαννουλέας, Μπρούτσος, Γκοσί (87′ Κουρούκας), Χαιδούλης, Χαλκιάς, Καραφύλλι (90′ Λύγρας), Μπέλιας (77′ Αθανασούλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Κουμέρτας, Κουκλής.