Κέρδισε και την Ανάβρα!

Ακόμη μία νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας το Αβέρωφ, καθώς επικράτησε στο γήπεδο του της Προοδευτικής Ανάβρας με 3 – 1 για την έβδομη στροφή του πρωταθλήματος.

Τους δέκα οκτώ βαθμούς έφθασε η ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα με τη νίκη αυτή και συνεχίζει ακάθεκτη στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ παρά τη προσπάθεια που έκανε το συγκρότημα του Γιώργου Λυκοκώστα, παραμένει στη δέκατη θέση έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα, οκτώ βαθμούς.

Στο 27ο λεπτό της συνάντησης ο Ηλίας Λιλολάρι πέτυχε το 1 – 0 και ευτύχησε να βάλει μπροστά το Αβέρωφ στο σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος και στο 47′ ο Γραμμένος ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Προοδευτικής για το 2 – 0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Άγγελος Κορδαλής βρήκε δίχτυα με ωραίο τελείωμα και μείωσε σε 2 – 1, ενώ με τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτά αγώνα, ο Γιώργος Ελευθέρογλου χρίστηκε σκόρερ και «κλείδωσε» τη νίκη για το Αβέρωφ.

Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είχαν και τις ευκαιρίες τους στα δύο ημίχρονα με τους Παπαδόπουλο, Γκαραλιάκο και Καρπέτη, με αυτές να χάνονται και το 3 – 1 να είναι το τελικό σκορ στον αγώνα. Ενώ τέλος, η διοίκηση της Προοδευτικής εκφράζει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Βλιώρα και τις αποφάσεις των βοηθών του.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Κατοντικίδης, Στεργίου, Μήτσιος, Κοτρώτσιος Χρ., Μούτσα, Λιλολάρι, Παρλάντζας, Ντέκας (55′ Κόκρας), Γραμμένος (67′ Κοτρώτσιος Αθ.), Ελευθέρογλου (90’+2′ Βολιώτης), Μπαρούτας (75′ Στεργιούλας).

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Ξύτσας, Τζαβέλλας, Γεννητσεφτσής (46′ Χονδροδήμος), Μαλαχτάρης (55′ Αποστόλου), Γιαννουλέας, Σχοινάς, Καραντώνης, Κορδαλής, Παπαδόπουλος (70′ Καρπέτης), Γκαραλιάκος, Ριζούλης (20′ λ.τ. Παφίλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Σκυβαλίδας, Αρχοντής.