Κέρδισε και υποβίβασε τη Βερδικούσια

Την δεύτερη θέση του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας κατέκτησε η ΑΕΛ στη παρθενική τους εμφάνιση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λάρισας, κερδίζοντας στη Βερδικούσια την ομώνυμη Προοδευτική με 3 – 0.

Μάλιστα αυτήν η ήττα για την Προοδευτική ήταν και… μισός υποβιβασμός για την ίδια. Και λέμε μισός διότι χρειαζόταν και ήττα του Λαρισαϊκού στον Ευαγγελισμό.

Για την ομάδα της ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς σκόραραν οι Τσιούτσιας και Γκόγκουρας που «τράβηξαν κουπί» όλη τη χρονιά στο σκοράρισμα για τους «βυσσινί», καταφέρνοντας εν τέλει να κατακτήσουν τον δεύτερό τους στόχο. Αυτόν της δεύτερης θέσης.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στην αναμέτρηση στο 20ο λεπτό με τον έναν από τους δύο συνήθης ύποπτους την φετινή σεζόν, τον Τσιούτσια για το 0 – 1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά του δεύτερου συνήθη ύποπτου της φετινής χρονιάς. Τον Γκόγκουρα, ο οποίος στο 81′ «κλείδωσε» την νίκη για την ΑΕΛ και παράλληλα την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το τελικό 0 – 3 για τους«βυσσινί» διαμόρφωσε στο 90′ ο Καλύβας.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Κατίνας (80′ Μάνης), Χαράλαμπος, Φραγκογούλας, Μπακλαβάς, Καρκατσέλας (80′ Πουρνάρας), Συνάπαλος, Οικονόμου Ν.Γ. (70′ Μπαρούτας), Δημίρης, Μιχαλές Δ. (80′ Μιχαλές Ν.), Οικονόμου Ν.Αθ. (70′ Μιχαλές Μ.).

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας – Γιάννης Βασιλείου): Νικόλι, Τερμητζόγλου (68′ λ.τ. Σαΐτης), Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου (85′ Μπατζηλιώτης), Τσιούτσιας (48′ λ.τ. Καλύβας), Γιαννακός, Πολύζος (85′ Τασίκας), Κατσάρας, Γκόγκουρας (85′ Μπιώτης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Δεδικούσης, Μίχος.