Κέρκυρα: Κερδισμένη ή χαμένη από τη διακοπή;

Πριν από λίγες μέρες, η πλειοψηφία των ομάδων της Super League 2 αποφάσισαν την οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα είναι ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, διότι δεν επιθυμούσαν την συνέχιση της διοργάνωσης, γι’ αυτό και ψήφισαν υπέρ της παύσης.

Γιατί άραγε η κερκυραϊκή ΠΑΕ υποστήριξε τόσο «ανοικτά» και τόσο φανατικά την οριστική αναστολή της Super League 2; Οι προφανείς λόγοι είναι δύο. Πρώτον, διότι με την διακοπή του Πρωταθλήματος θεωρείται πάρα πολύ πιθανό να γίνει αναδιάρθρωση και ο ΑΟΚ ευελπιστεί ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα υποβιβαστεί, αλλά θα παραμείνει στην δεύτερη επαγγελματική Κατηγορία. Και δεύτερον, επειδή οι περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν από τα μέσα Μαρτίου σκορπίσει εκτός νησιού και αν η διοργάνωση συνεχιζόταν, θα ήταν πολύ δύσκολο η ΠΑΕ να τους ξαναμαζέψει, αφού άλλωστε -όπως φημολογείται- ορισμένοι εξ αυτών δεν επιθυμούν πια ν’ αγωνιστούν στον ΑΟΚ και φέρονται να έχουν ζητήσει την ελευθέρας τους και το δελτίο τους.

Και μπορεί η Κέρκυρα να επιχαίρει που μπήκε «λουκέτο» στο Πρωτάθλημα, ωστόσο η κερκυραϊκή ΠΑΕ βγαίνει μάλλον χαμένη, καθώς μετά την απόφαση για τη μη συνέχιση των αγώνων, οι ομάδες της δεύτερης Κατηγορίας δεν θα εισπράξουν την 2η και την 3η δόση από την ΕΡΤ, δηλαδή ένα ποσό που εκτιμάται πως κυμαίνεται μεταξύ 200.000 με 240.000 ευρώ. Και με το συγκεκριμένο ποσό, στην Κέρκυρα θα μπορούσαν να βουλώσουν αρκετές τρύπες…

Πηγή: Corfucorner

The post Κέρκυρα: Κερδισμένη ή χαμένη από τη διακοπή; appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...